Előkészítés: A spagettit bő, forró, sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük.
Elkészítés: A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a kétféle reszelt sajtot, sóval, borssal ízesítjük. Feldaraboljuk a spagettit, rádobjuk a vajat, és elkeverjük. A spagettit alaposan összekeverjük a sajtos tojással. Teflon serpenyőben kevés olajat melegítünk, beleöntjük a keveréket, és kis lángon úgy sütjük, ahogy a hagyományos rántottát szokás. Kedvünk szerint díszítve azonnal tálaljuk.
Tipp
Maradék tésztát, sőt rizst is felhasználhatunk. Ebben az esetben nem adunk hozzá vajat, hanem óvatosan megpirítjuk, hagyjuk kihűlni, és csak utána adjuk hozzá a tojásos-sajtos keveréket. Így elkerülhetjük, hogy a tojás megkocsonyásodjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.