Elkészítés: A spárgát az esetleges fás részétől megtisztítjuk és daraboljuk, a vöröshagymát aprítjuk.
Felhevített olajon a hagymát üvegesre dinszteljük, megforgatjuk benne a spárgát, beledobjuk a krumplit, és annyi vízzel engedjük fel, amennyi éppen ellepi. Kb. 15 percig főzzük, botmixerrel pépesítjük, és kiegészítjük annyi vízzel, amilyen sűrűségű levest szeretnénk.
Visszatesszük a tűzhelyre, belekeverjük a tejszínt, ízlésünkre fűszerezzük, röviden forraljuk.
A tojásbetéthez a vizet sóval és kis ecettel felforraljuk. A tojásokat egyenként kis tálkába ütjük, majd gyöngyöző forrásnál óvatosan a vízbe csúsztatjuk, kb. 4 percig főzzük. Szűrőlapáttal kivesszük, a tányérokba mert levesbe engedjük, és a levest tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.