Elkészítés: A spárgát megpucolom, megmosom, és kb. 5 cm-es darabokra vágom. Az újhagymát a spárgával azonos darabokra vágom.
A spagettit felteszem főni. Egy wok serpenyőben kevés teavajat hevítek, rádobom a nyers spárgát és az újhagymát. Kb. 7-8 percig párolom, közben sózom, borsozom. Nem várom meg, amíg a hagymadarabok szétfőnek, akkor jó, ha roppan, de megkap egy picit. Ráöntöm a tejszínt, forralok rajta egyet, és összekeverem a leszűrt spagettivel.
A felaprított petrezselymet már csak akkor keverem bele, ha elzártam a gázt a serpenyő alatt. Azonnal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.