Elkészítés: Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat közepes lángon. Süssük a kissé kiklopfolt hús mindkét oldalát szép barnás-pirosra, majd szedjük ki egy tányérra.
A serpenyőben maradt olajba tegyük bele a fokhagymát, fonnyasszuk 2 percig. Öntsük fel a borral vagy a balzsamecettel, és kavargassuk 3 percig, hogy le ne ragadjon, és öntsük
hozzá az alaplét is.
Tegyük vissza a serpenyőbe a sült csirkemelleket, ha levet eresztett, azzal együtt. Süssük tovább kb. 5 percig, ha szükséges, tegyünk bele még sót és borsot.
Köretként párolt brokkolit, párolt rizst kínálhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.