Elkészítés: A csirkecombokat szárazra töröljük, enyhén megsózzuk. A fűszereket és a lisztet összekeverjük, megforgatjuk benne a csirkecombokat, majd egymás mellé tepsibe tesszük. A maradék lisztet a tetejére szórjuk. Aláöntünk 1 dl vizet, mellé rakjuk a felszeletelt vöröshagymát és fokhagymát, meglocsoljuk az olvasztott zsírral.
Alufóliával befedjük, és először pároljuk, majd rózsaszínűre pirítjuk.
A mártáshoz a zsírt felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, világosra pirítjuk.
Felöntjük a vízből és leveskockából készített lével, jól felforraljuk, beletesszük a préselt fokhagymát,
végül a tejföllel még egyszer összeforraljuk. Ízlés szerint sózzuk.
A csirkecombokat párolt rizzsel és a fokhagymás mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.