Elkészítés: A répát megtisztítjuk, lereszeljük. A finomra vágott fokhagymát vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a lereszelt répát, a tejszínt beleöntjük, megsózzuk, puhára pároljuk. Amikor elkészültünk, hozzáadjuk az Aranyszarvas Szarvasgombás Mézet.
A kacsamájat 1 cm-es szeletekre szeljük, majd közepesen forró serpenyőben oldalanként 1-1 percig sütjük. Ezután félrehúzzuk, és fóliával letakarva 5 percig pihentetjük.
A sárgarépa főzelékkel tálaljuk, zöldsalátával díszítjük. Pirított bagettet kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.