Elkészítés: Az apró kockára vágott húst a durvára darabolt káposztával kevés olajon wokban dinsztelni kezdjük. Ha kicsit megpirult, hozzátesszük a kockára vágott répát, és tovább kevergetjük. Ha már a káposzta összeesett, hozzátesszük a durvára vágott hagymát és a gombát. Mikor a hús már majdnem jó, belenyomjuk a fokhagymát, és tovább pirítjuk. Ha kész, hozzáöntjük a szójaszószt. Kifőzzük a tésztát, leszűrjük, majd a raguhoz öntjük. Jól összekeverjük, hogy a szósz mindenhol átjárja a tésztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.