Kekszes alaphoz:A darált kekszet a kakaóporral összekeverjük.Ezután egy edénybe a margarint a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a margarin és a cukor elolvadjon.Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kakaóporos kekszet és a rumaromát.Kapcsos tortaformába tesszük a masszát, szépen elegyengetjük, és félretesszük.Krémhez:Kis lábosban kevés vízzel elvegyítjük a zselatint, és félretesszük.Kikeverjük a mascarponét, joghurtot, tejfölt a porcukorral, és beleforgatjuk a keményre felvert tejszínt.A zselatint kis lángon kevergetve feloldjuk, 3-4 ek. krémmel elvegyítjük, majd a többi krémhez adjuk, és ráöntjük a kekszes alapra. Pár órára hűtőbe tesszük.Tetejére:Szőlőszemeket megmossuk, hosszában kettévágjuk, és virág alakokat készítünk vele a torta tetejére.
Megjegyzés
Anyukám születésnapjára készítettem el ezt a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.