Elkészítés: A húst megtisztítjuk, majd 2 cm-es szeletekre vágjuk. Kevés olajon kérget pirítunk rá, majd kivesszük az olajból.
Ugyanebbe az olajba beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, és üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a 4 gerezd áttört fokhagymát, a babérleveleket, kevés sót, borsot, majorannát. Visszatesszük bele a hússzeleteket is, és felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje őket. Addig főzzük, míg a hús puhára nem fő.
Ha ez megtörtént, a húst ismét kivesszük az edényből, s a levét besűrítjük a liszttel elkevert tejföllel, majd visszatesszük bele a húsokat.
Rizzsel, krumplipürével vagy tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.