A húst alaposan mossuk meg, majd szeleteljük fel. Klopfoljuk ki, majd sózzuk meg.
A szalonnát szeljük fel fél centiméter vastagságú csíkokra, majd pirítsuk üvegesre.
A hagymát vágjuk csíkokra, és a szalonna zsírjában pirítsuk üvegesre.
A mustárt keverjük össze a fűszerekkel, (ételízesítő, cukor, fekete bors, só) majd pedig reszeljük hozzá a fokhagymát, és tegyük hozzá a vöröshagymát ,szalonnát.
Egy szelet húst kiterítünk, és a közepébe kicsi halmot teszünk ebből, és ráteszünk egy másik húst!
A panírozással figyeljünk, nehogy szétessen a hús.
Ezeket a töltött húsokat érdemes "duplán" panírozni, ami így zajlik: lisztbe mártjuk a húst, majd tojásba, és aztán zsemlemorzsába, majd ismét tojásba és zsemlemorzsába. Ez azért szükséges, hogy semmiképpen ne csússzon szét a husink. Bő olajban, lassú tűzön aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.