Elkészítés: A pontyszeleteket megmossuk, citromlével meglocsoljuk. Kicsit állni hagyjuk, majd papírtörlővel
leitatjuk róla a nedvességet. Ezután sóval, borssal bedörzsöljük, lisztben megforgatjuk, és forró olajban mindkét oldalukon megsütjük.
A sajtot lereszeljük, a szezámmaggal és a tojássárgákkal elkeverjük.
A megsült halszeleteket kivajazott sütőtálba fektetjük egymás mellé. Leöntjük a tojásos-sajtos masszával, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad.
Tálalás előtt olvasztott vajjal meglocsoljuk, és enyhén pirított szezámmaggal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.