Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgájával a cukrot habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet és a kakaóport. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a kakaós krémbe keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. Én most szív alakút használtam. 140 fokon, lassan, tűpróbáig sütöm. Ha kihűlt, kétszer elvágom, és hagyom teljesen kihűlni.
A krémhez a pudingot a tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral megfőzöm, hagyom kihűlni, aztán belekeverem habverővel a margarint.
A fondant-rózsákhoz egy hőálló edényt kikenek margarinnal, beleteszem a pillecukrokat és az 1 evőkanál vizet. Mikróban félpercenként addig melegítem, amíg teljesen fel nem olvad. Ha felolvadt, akkor a porcukorral és a színezékkel addig gyúrom, amíg kemény, nyújtható tésztaszerűséget nem kapok. Ezután porcukrozott deszkán mm nagyságúra nyújtom, kiszaggatom, és egyesével felcsavarom egymásra a kiszaggatott köröket, amíg szép rózsákat kapok. A leveleket derelyevágóval szaggatom ki.
Összeállítás: a piskótába beletöltöm a krémet, majd az oldalát és a tetejét is szépen megkenem. A rózsák aljára egy kis krémet nyomok, majd a tortán elrendezem a levelekkel együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.