Elkészítés: A barna tésztához a margarint a liszttel elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a sütőport, a cukrot, a kakaót, a tojássárgáját és kanalanként a tejet(elképzelhető, hogy nem kell bele ennyi tej). Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk (ne legyen se túl lágy, se túl kemény a tészta), kettéosztjuk a tésztát. Egész vékonyra nyújtjuk, majd zsírozott, lisztezett tepsi hátulján külön-külön megsütjük 150 fokon (pár perc alatt elkészül, nem szabad túlsütni, mert különben kemény marad a tészta). A lapokat hagyjuk teljesen kihűlni.
A sárga tésztához a tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, tojássárgára kanalazzuk, rászitáljuk a sütőporos lisztet, majd óvatosan összekeverjük. Akkora lapot sütünk belőle, mint a barna lapok (mivel vékony a tészta, így pár perc sütés elég neki).
A krémhez a lisztet egy kevés tejjel simára keverjük. A maradék tejet a vaníliás cukorral feltesszük melegedni, állandó keverés mellett hozzáöntjük a lisztes keveréket, jó sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük. A porcukrot a margarinnal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt tejes pépet, simára keverjük.
Az egyik barna lapra a krém felét egyenletesen rákenjük, ráhelyezzük a sárga tésztalapot, a krém másik fele következik, majd befedjük a második barna lappal.
A mázhoz a csokoládét felolvasztjuk, majd bevonjuk vele a süteményt. Pár óráig pihentetjük, hogy a lapok kellően megpuhuljanak és a csokoládé megdermedjen a tetején. Legjobb előző nap megsütni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.