Előkészítés: A káposztának kivágjuk a torzsáját, forró vízben tesszük, és levelekre szedjük. A rizst dupla mennyiségű hideg vízben feltesszük főni, és forrástól számítva egy percig főzzük, leszűrjük. A szója granulátumra öntsünk annyi ételízesítős vizet, hogy felszívja, ne álljon rajta a víz.
Elkészítés: Az áztatott granulátumot összekeverjük 1 dl olajjal, 2 mokkáskanál pirospaprikával, a rizzsel, borssal és a vagdalt hús fűszerkeverékkel és ízlés szerint fűszerezzük. Jól összegyúrjuk. A masszát a káposztalevelekbe töltjük. Nagyobb edény aljára terítjük a töltött káposzta felét, elosztjuk rajta a töltelékeket, és befedjük a maradék savanyú káposztával. Annyi vizet öntünk rá, hogy teljesen ellepje. Felforraljuk, és forrástól számítva lassú tűzön 6–8 percig főzzük. Az olajat kikeverjük a maradék pirospaprikával, a káposztára öntjük, és további 5–6 percig forraljuk. Lefedjük, és fedő alatt hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.