Mustáros: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk csípős mustárt.
Diós: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk szójaszószt, durvára vágott diót, sót, borsot és felaprított újhagymát.
Ezersziget: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk ketchupot, apróra vágott csemegeuborkát és kapribogyót.
Fokhagymás: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk zúzott fokhagymát, pár csepp olívaolajat, kis sót, és pár csepp citromot. Petrezselyemmel is megszórhatjuk.
Mogyorós: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk szójaszószt, mogyoróvajat, kis sót, néhány csepp citromlét.
Mézes-currys: Mézbe keverjünk egy kevés sót, borsot és sok curryt.
Tormás: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk reszelt tormát, egy csepp olívaolajat és kevés sót.
Rokfortos: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk reszelt rokfortot, kevés borsot, esetleg aprított diódarabkákat.
Hagymás: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk egy hagymát lereszelve, kevés sót, pár csepp citromot, valamint egy kevés paradicsompürét.
Olajbogyós: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk felaprított fekete olívabogyót, kevés bazsalikomot, sót, mustárt.
Provanszi: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk felaprított szárított paradicsomot, bazsalikomot, egy kis zúzott fokhagymát, sót, és persze borsot.
Peszto-s: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk pesto-t.
Gyömbéres: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba reszeljünk friss gyömbért, adjunk hozzá kis sót, olívaolajat és citromlevet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.