Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítom, majd a vékonyabb csíkokra vágott sertésszűzérmét is hozzáadom, kevergetve pirítom, majd amikor már kifehéredett, hozzáadom a vörösbort, de csak apránként, pirítom, mint egy pörköltet.
A gombát megtisztítom és nagyobb darabokra vágom. Hozzáadom a húshoz, majd a zöldborsót is, most már sózom és fűszerezem ízlés szerint, végül a maradék bort is aláöntöm. Belekeverem a magos mustárt is, és meghintem fűszerpaprikával.
Amikor minden megpuhult, utánaízesítek, és készen is van. Párolt petrezselymes rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.