Elkészítés: A felezett, csumázott körtéknek kis talpat vágunk. A vajat habosra keverjük rozmaringgal, fűszeres mustárral, szeletelt újhagymával, majd a körtékbe töltjük.
Tepsibe rakjuk a körtéket, fehérbort öntünk alá, megsütjük.
A tarját mustárral, sóval, borssal fűszerezzük, s míg sül a körte, megsütjük a húst vaj + olaj keverékében.
A hús visszamaradt zsiradékába kis lisztet pirítunk, felöntjük sült körte levével, és kevés fehérbort adunk hozzá.
A húst a körtével, a mártással tálaljuk, friss bagettel vagy krumplipürével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.