Elkészítés: A csirkét megmossuk, sóval és tárkonnyal kívül-belül jól bedörzsöljük. Beletesszük (a mellével
lefelé fordítva) egy kb. 5 literes fazékba, és 3 ujjnyi vízzel felengedjük.
A répákat megpucoljuk, és hosszában négybe vágjuk. A megtisztított vöröshagymát félbevágjuk. A zöldségeket a csirke mellé tesszük, és ecettel meglocsoljuk. Fedő alatt puhára főzzük.
Ha a csirke megpuhult, kivesszük az edényből és feldaraboljuk. A csirke levéhez adjuk a tejfölt, a mustárt és a sűrített paradicsomot. Jól elkeverjük.
Az így elkészített mártásba a feldarabolt csirkét visszatesszük, és összeforraljuk még egyszer. Héjában főtt krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.