Elkészítés: A halat kifilézzük, a halszeleteket beirdaljuk, sózzuk, és főzésig a hűtőbe tesszük.
A halcsontból alaplevet készítünk, belerakjuk a vöröshagymát, a paprikát, a paradicsomot, fűszerezzük sóval. Forrástól számított 2 óra múlva átpasszírozzuk.
A passzírozott hal alaplevet fűszerezzük
tárkonnyal, ízesítjük citromlével, és tejszínes habarással sűrítjük. Ha felforrt, belefőzzük a hűtőből kivett, csíkokra vágott halszeleteket.
Miután megfőtt, citromkarikákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.