Elkészítés: 1 fej hagymát kockára vágom, olajon megdinsztelem, majd ráteszem a kockára vágott húst. Egy kicsit megpárolom, majd felengedem vízzel, belszórok 1-2 kávéskanál tárkonyt. Amikor félpuha lesz a hús, beleteszem a sárgarépát és a fehérrépát szintén kockára vágva, majd valamivel később a felkockázott burgonyát. Aki szereti, gombát is tehet bele a burgonyával egyidőben. Amikor minden megfőtt, leveszem a levest a tűzről. Felverem az egy tojás sárgáját, összekeverem a tejszínnel, majd beleöntöm a levesbe és összekeverem.
Amikor a tejszínes tojást ráöntöm már nem szabad a levesnek főnie, mert akkor összekaphatja a tejszínt. Nagyon finom és bőséges zöldséggel megrakottan laktató leves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.