Elkészítés: A sertéshúst megmossuk, lecsepegtetjük, apró kockákra vágjuk. 2-3 evőkanálnyi étolajon üvegesre pároljuk az apró kockára vágott vöröshagymát, belereszeljük a gyömbér 2/3 részét, elkeverjük, és hozzáadjuk a húst, melyet fehéredésig pirítunk. Közben ízesítjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagyma felét. Felöntjük kevés vízzel, beleszórjuk a kockára vágott fehér- és sárgarépát, s majdnem puhára pároljuk, végül hozzákeverjük a zöldborsót is.
Amikor már majdnem kész, fűszerezzük a maradék fokhagymával és reszelt gyömbérrel, valamint elkeverjük a kurkumával, hogy kicsit sárgás színe legyen. Mire készen van, zsírjára vissza kell pirulnia.
Borsos-hagymás párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.