Elkészítés: A húst 4 szeletre vágom, borssal, ételízesítővel bedörzsölöm, a vajon mindkét oldalát megpirítom. Ha megpirult, rádobom a vékonyra szeletelt hagymákat, és ráöntöm a vizet. Nagyon kell figyelni, hogy a hagyma ne égjen le, ezért kell a víz. Amikor már a hús puha, kiveszem, a hagymákat addig benne hagyom, amíg a vizes vajas lé pont ellepi. Ezután a hagymás levet melegen turmixgépbe öntöm, és jól összeturmixolom, ha túl híg, a turmixgépbe 1-2 teáskanál lisztet szoktam beletenni. A kapott szószt ezután ráöntöm a húsra. Rizzsel vagy zöldsalátával nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.