Elkészítés: A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és alaposan összedolgozzuk. 3 cipót formálunk, majd a cipókat kinyújtjuk, előmelegített sütőben 180 fokon 8-10 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejet felforraljuk, és megfőzzük benne a búzadarát. Félretesszük hűlni. Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral. Hozzákeverjük a kihűlt tejbedarát és a citrom reszelt héját.
A tésztalapokat egyenként megkenjük vékonyan lekvárral, rásimítjuk a krémet, majd egymásra helyezzük a lapokat. Néhány óráig pihentetjük, akár egy egész éjszakát, hogy megpuhuljanak a lapok. Ezután felszeleteljük, és meghintjük porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.