Elkészítés: A brokkolit megszabadítjuk vastagabb szártól, és lehetőleg gőzfőző edényben puhára pároljuk, mert így a vitaminok benne maradnak. Miközben párolódik a brokkolink, csinálunk egy főzelékalapot. Felforraljuk a tejet, ehhez csipetnyi sót és cukrot adunk, valamint a felaprított petrezselymet. 5 perc főzés után hozzáadunk 3-4 evőkanál réteslisztet folyamatos kevergetés közben. Mire besűrűsödik, addigra kész a brokkolink, amit hozzáadunk a főzelékalaphoz.
Sült virslivel vagy tetszőleges feltéttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.