Elkészítés: A babot előző este beáztatom.
Másnap reggel a feldarabolt pörcöt felteszem főni. A babot is elkezdem főzni tiszta vízben, babérlevelet teszek bele, sózom, borsozom. Puhulásig lassan főzöm. Amikor a pörc is megpuhult, hozzáöntöm a babhoz.
Olajon megdinsztelem az aprított hagymákat, beleszórom a lisztet, világosbarna rántást készítek. Megszórom pirospaprikával. Szedek rá a bab főzőlevéből, összekeverem, majd a babhoz adom. A tejföl felét, a vörösbort és kevés ecetet is öntök bele, összeforralom.
Tejföllel és friss kenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.