Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben pici sóval és cikorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk az élesztőt és a többi hozzávalót, összedolgozzuk. Fél óráig pihentetjük.
Ezután kinyújtjuk, és négyszeresen hajtjuk. Ezt még kétszer megismételjük 20-20 perces pihentetés után.
A tésztát ujjnyi vastagra kinyújtjuk, tetejét megrácsozzuk, kiszaggatjuk. Tepsibe rakosgatjuk, a tetejét megkenjük tojássárgájával és megszórjuk a reszelt sajttal. 10 percig még pihentetjük, majd megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.