Elkészítés: A lazacfiléket befűszerezzük, és legalább 30 percet állni hagyjuk. A serpenyőben a vajat felmelegítjük, és addig sütjük a halat, amíg kezd szétesni. Ekkor villával óvatosan szétnyomkodjuk, és hozzáadunk 2 dl tejszínt, valamint ízlés szerinti mennyiségű aprított chilit, forralunk rajta, majd a forrás után 2-3 perccel hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, jól összekeverjük, majd főzzük még kb. 3 percig. Amikor a tejszín eléggé besűrűsödött és az ízek is jól összeálltak, hozzáöntjük a kifőzött és lecsepegtetett tésztát, összekeverjük. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.