Elkészítés: A húst kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát hozzáadjuk, és egy zacskóba tesszük. Kevés olívaolajat öntünk rá, és jól összekeverjük. 1/2 órára a hűtőbe tesszük.
A mártáshoz a gombákat megmossuk és felszeleteljük. A vöröshagymát finomra vágjuk. A hagymát és a gombát kevés olívaolajon lepirítjuk, hozzáadjuk a csontlevet, és feltesszük főni. Rövid ideig forraljuk. A vajból és a lisztből rántást készítünk, hozzáadjuk a petrezselymet, és ezzel sűrítjük a gombát. Sót és borsot adunk hozzá.
A húst olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a mártáshoz. Majd a tejszínnel dúsítjuk, és egy utolsót forralunk rajta. Tálaláskor szórhatunk reszelt sajtot a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.