Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát kettévágjuk, majd felszeleteljük.
A főzőedény aljába olajat locsolunk, s belerakjuk a hagymát, amit kissé pirítunk, párolunk (ügyelve, hogy ne égjen le!). Vízzel felengedjük úgy, hogy bőven ellepje. Végül leveskockával, sóval ízesítjük, és megszórjuk szerecsendióval.
Amikor a hagyma megfőtt (kb. 20 perc), összeturmixoljuk a főzőtejszínnel és a tojássárgákkal, fűszerezzük, ha szükséges, majd összeforraljuk.
Pirított kenyérkockával és ízlés szerinti mennyiségű reszelt sajttal tálaljuk. Esetleg szórhatunk rá petrezselyemzöldet és frissen őrölt színes borsot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.