Elkészítés: A mákot kristálycukorral ízesített vízzel felfőzzük, majd egy kissé hűlni hagyjuk.
A palacsintákat megtöltjük vele, és a szélüket behajtva, egyenként összegöngyöljük. Kivajazott tűzálló tálba szorosan egymás mellé fektetjük, és a tojással meg a porcukorral simára kevert tejszínnel meglocsoljuk.
Forró sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a teteje pirulni nem kezd. 180-200 fokon kb. 30 perc.
A hűtőben összekészítve, letakarva állhat egy napot. Fogyasztás előtt csak ráöntjük a tojással, porcukorral elkevert tejszínt, és már süthetjük is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.