Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a 3 evőkanál vízzel kemény habbá verjük. A tojásárgákat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, végül pedig a habot. Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral, beleöntjük a tésztát, és előmelegített sütőben 20 percig 200 fokon sütjük. Ha kész, azonnal kiborítjuk a formából, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez jól összekeverjük a kétfajta cukrot a tojásokkal, majd hozzáadjuk az áttört túrót, a citrom levét és reszelt héját. A tejszínt kemény habbá verjük. A mandarinról leöntjük a levet, 12 szép gerezdet félreteszünk a díszítéshez, a többit hozzákeverjük a krémhez robotgép segítségével. A zselatint beáztatjuk hideg vízbe, majd felmelegítjük. Hozzáadjuk a krémhez, ügyelve, hogy a krémet közben folyamatosan keverjük. Végül pedig a kemény tejszínt óvatosan belevegyítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.