A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Feldaraboljuk a pékárut falatnyi kockákra. A tepsit kivajazzuk, zsemlemorzsával vagy kekszmorzsával beszórjuk.
A darabolt pékárut beleszórjuk a tepsibe, majd leöntjük a langyos tej és a tejszín keverékével.
A vajat kicsit olvasszuk meg és keverjük ki a mézzel, tojással. A lisztet a sütőporral sóval, a vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával szintén elkeverjük.
Összekeverjük a cukros tojást és a lisztes keveréket, majd a tepsiben lévő pékárura öntjük.
Körül-belül 30 percig sütjük, majd az utolsó 10 percben kivesszük, megszórjuk mazsolával és a fehéjas cukorral, és tovább sütjük. Házi lekvárral, vanília öntettel kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.