Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótatésztát készítünk, és három darab akkora lapot sütünk belőle, amekkora tortakarikánk van otthon (kb. 15-20 cm átmérőjű legyen).
A hideg tejszínt 2 evőkanál porcukorral kemény habbá verjük. A zselatint a hideg vízben megáztatjuk, majd teljes olvadásig melegítjük. A maradék porcukrot, a mogyoróvajat és a meleg zselatint simára keverjük, majd beleforgatjuk a tejszínhab nagyobb részét. A maradék tejszínhabot majd a díszítéshez használjuk!
A tortakarikába helyezzük az egyik piskótalapot, majd elkenjük rajta a krém harmadát. Így rétegezzük tovább, végül megkenjük a tetejét a maradék krémmel. 1-2 órára hűtőbe tesszük dermedni. Hogy könnyebb legyen a tortakarika eltávolítása, tálalás előtt egy éles késsel körbevágjuk a tortát. A maradék tejszínhabbal és a pörkölt mogyoróval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.