Elkészítés: A tojásokat a cukorral a robotgép legmagasabb fokozatán addig keverjük, ameddig a térfogata kb. a duplájára nő, könnyű, habos lesz (kb. 7-8 perc). Beleszitáljuk és elkeverjük a sütőporral, sóval és kakaóval elkevert lisztet, belekeverjük az olajat, a kávét.
Kikent vagy papírral bélelt közepes tepsibe öntjük a masszát, aprított csokival megszórjuk a tetejét, előmelegített 180 fokos sütőben kb. 25 percig, tűpróbáig sütjük, kihűtjük.
A krémhez a 2 dl tejből és lisztből sűrű tejpépet főzünk, kihűtjük. A vajat a porcukorral habosra keverjük, belekeverjük a kakaót és a kávét. A kihűlt tejpépet apránként a vajas krémbe keverjük, rummal ízesítjük. A hűtőben dermesztjük kb. 1 órát, újra habosítjuk, bevonjuk a tészta tetejét.
A tejszínt keményre verjük a porcukorral, a vajas krémre kenjük, reszelt csokival megszórjuk, tálalásig hideg helyen tartjuk, szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.