A tejszínes narancsleveshez a narancslevet alacsony lángon melegíteni kezdjük, beletesszük a cukrot, vaníliás cukrot, fűszerezzük gyömbérrel, fahéjjal, kardamommal, forrásig főzzük, hozzáöntjük az alkoholt pár percig főzzük tovább lassú tűzön.
A narancsokat megpucoljuk, a fehér részektől is megtisztítjuk, a narancshúst felkockázzuk, és ezt is belerakjuk, levesbe, főzzük alacsony lángon tovább.
Közben a pudingport simára keverjük a tejszínnel. Folyamatos kevergetés mellett a tejszínes keveréket is hozzáadjuk a leveshez, ha kellően besűrűsödött, botmixerrel homogénre pürésítjük a levest.
Hidegen, és langyosan is tálalható, megszórhatjuk pirított mandulával, habgaluskát is készíthetünk hozzá, de tejszínhabbal is kiegészíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.