Elkészítés: A tészta hozzávalóiból vajas piskótát sütünk. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a puha vajat, jól kihabosítjuk, majd a sütőporral elkevert lisztet lazán hozzákeverjük. Sütőpapírral bélelt 25 x 39 cm-es tepsiben megsütjük(170 fokon).
A krémhez a pudingporokat a vízzel és ízlés szerinti cukorral csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. Ezután kihűtjük.
A tejszínt keményre verjük, és apránként a pudingos krémhez adagolva jól kihabosítjuk. A kihűlt tésztánkra kenjük, a csokikból forgácsokat készítünk, és megszórjuk a sütink tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.