Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, felvágjuk (nem túl apróra), és enyhén sós vízben feltesszük főni. Vigyázzunk, hogy ne főzzük szét. Leöntjük a levét, majd kb. centis kockákra vágjuk. Egy tepsit kikenünk margarinnal, majd beleborítjuk a krumplit. A hagymát felkockázzuk, és egyenletesen a krumplira szórjuk. A tejszínt csomómentesen elkeverjük decinként 1 púpozott evőkanál liszttel, és ízlés szerint fűszerekkel (pl.: metélőhagyma, petrezselyem), majd a krumplira öntjük. A tetejét gazdagon megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben szép aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.