Elkészítés: Kivajazok egy akkora tepsit vagy hőálló tálat, amelybe beleférnek a hússzeletek. A filézett csirkemelleket megmosom, és vizszintesen kettévágom. Így két vékonyabb mellszeletem lesz.
Megsózom mindkét oldalát.
A tojásokat felverem, a sajtot durvára reszelem (a sajtreszelő legnagyobb lyukú oldalán). Egy tányérba lisztet öntök, beleforgatom a húst, majd a tojásba, végül a sajtreszelékbe mártom, és belefektetem az előkészitett edénybe. Ezt folytatom mindaddig, amíg elfogynak a hússzeletek. Tejszínnel leöntöm (el kell lepnie) a húsokat, és lefóliázom az edény tetejét.
Előmelegített sütőbe tolom, és közepes lángon kb. 30-35 percig sütöm.
Ezután a fóliát levéve kicsit megpirítom a megolvadt sajtot, hogy szép rózsaszín legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.