Elkészítés: A csirkecombokat megszabadítjuk a bőrüktől, és a zsírosabb részektől. Beszórjuk őket mindkét oldalukon kevés sóval, valamint ízlés szerint kakukkfűvel és bazsalikommal. Egy tepsi vagy hőálló tál aljára lefektetünk baconszeleteket, és ezekre tesszük a befűszerezett csirkecombokat. A tejfölben simára keverjük a hagymalevesport. A levesporban vannak sajtgombócok is, ezeket én reszelőn le szoktam reszelni és ettől még finomabb lesz a szósz, ezt is bele kell keverni a tejfölbe. Ha a tejföl nagyon sűrű, érdemes egy kevés tejjel felhígítani, hogy könnyebben el lehessen oszlatni majd a szószt a csirkecombokon. Mikor szépen befedtük vele a húst, akkor lefedjük, és 180 fokos sütőben szépen puhára sütjük, a végén még kicsit fedés nélkül pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.