Egy közepes méretű tepsit kivajazunk, majd szép sorban beletesszük a baconszeleteket. A csirkemellfilét megmossuk és kisebb szeletekre vágjuk. Ezután jöhet a fűszerezés. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval és gyömbérrel. Nyugodtan lehet kísérletezni a különböző fűszerekkel. Akár őrölt rozmaringot is adhatunk hozzá, kinek mi a kedvence!
Tegyük a fűszeres csirkemellszeleteket a baconre, majd locsoljuk meg az egészet főzőtejszínnel. Végül reszelt sajttal szórjuk meg a húsokat, és mehet is a sütőbe. Amikor a sajt már kicsit megpirult, akkor lesz kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.