Fasírt:
40 – 50 dkg darált hús : kevés olajon nagy lángon sütni
1hagyma
fűszerek (petrezselyem, oregano, majoranna, bazsalikom) : apróra vágni, a húshoz adni, kis lángon párolni
1 evőkanál lisztet : rászórni, belekeverni
2 dl erőleves vagy vizet : ráönteni
pici sóval
paprikával és borssal : fűszerezni, majd kis lángon párolni
főzési idő: 15 – 20 perc
ha szükséges, kevés vizet utána lehet önteni
Almapüré:
2 dl víz vagy almalé : egy serpenyőbe tenni
80 dkg alma : megmosni, meghámozni, feldarabolni, majd a serpenyőbe tenni
1-2 evőkanál cukor
½ citrom levét : hozzáadni, lefedve párolni, ha megfőtt összetörni
Az almához ízlés szerint kis fahéjat is adhatunk.
A pirított húst és az almapürét kifőtt tésztával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.