Elkészítés: A tésztát főzd ki, szűrd le. A kukoricát, a megtisztított és fölszeletelt gombát és sárgarépát az olajon kicsit pirítsd meg, sózd, add hozzá a finomra vágott petrezselyem felét, majd kevés vizet hozzáöntve párold meg. Ha megpuhultak, a zöldséget keverd hozzá a tésztához. A kefirből, a tejfölből és az apróra vágott póréhagymából borssal, sóval, cukorral, mustárral, citromlével keverd ki az öntetet. Ezt add hozzá a tésztás zöldséghez, és hűtőszekrénybe téve 1-2 órán keresztül érleld. A tálalás előtt szórd rá a petrezselyem másik felét.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.