Elkészítés: A tojássárgákat a cukor felével habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sajtkrémet. Alaposan elkeverjük, hogy csomómentes legyen. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan - hogy ne törjön össze - a sajtos krémhez adagoljuk.
A kávéhoz ízlés szerint rumot keverünk, egy kis cukorral is édesíthetjük. Majd egy lapos edénybe öntjük. Egy lehetőleg átlátszó edénybe lerakjuk az első réteg krémet. Ezután a piskóta következik. A piskótákat hirtelen mártjuk meg a kávéban, és úgy helyezzük a krémre, hogy az áztatott fele kerüljön felülre. Így rakjuk a rétegeket, míg el nem fogy a hozzávaló. Általában két réteg piskóta lesz - ez változhat a tál méretétől is -, felülre krém kerüljön. Díszítésként megszórhatjuk egy kis kávéval vagy kakaóval - utóbbi jobb. Hogy összeérjenek az ízek, fél napig állni hagyjuk a hűtőszekrényben. Ha a Tiramisu jól sikerült, a piskóta megpuhult, átázott és az egész összeállt. Ezután könnyen szeletelhető, de ha mégis ragadna, enyhén nedves késsel szelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.