Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, finomra reszeljük és kinyomkodjuk. A tojással, a liszttel, sóval és borssal összekeverjük.
A sütőt 220 Celsius-fokra előmelegítjük, a tepsit kikenjük.
A kelkáposztát és a sárgarépát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. Az újhagymát tisztítás után a világoszöld
részével együtt karikákra vágjuk. A fehérrépát kockázzuk.
A burgonyamasszából kanálnyi adagokat a tepsibe halmozunk, kissé szétterítjük, és a forró sütőbe tolva 20 perc alatt megsütjük, közben egyszer megfordítjuk.
A zöldségeket a vajban megpirítjuk, a levessel felöntjük, és lefedve 15 percig pároljuk. Megsózzuk, borsozzuk, a főzőtejszínt belekeverjük, és a tócsnihoz kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.