Elkészítés: A cukkinikat héjasan felkockázzuk. A zsiradékon megdinszteljük a felaprózott vöröshagymát, majd beletesszük a feldarabolt zöldpaprikát, paradicsomot, s végül a cukkinit. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, s meghintjük kevés ételízesítővel is. Így fűszeresen összedinszteljük, megszórjuk az őrölt paprikával, és annyi vizet adunk hozzá, hogy ne lepje el egészen az ételt.
Közben sós vízben megfőzzük a tojásokat, majd megpucoljuk és négybe vágjuk.
Mielőtt a pörkölt alatt elzárnánk a tüzet, óvatosan beleforgatjuk a tojásnegyedeket, s máris kész a nem egészen fél óra munkát igénybevevő pörkölt.
Párolt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.