Elkészítés: Ennél a süteménynél igen fontos a munkafázisok megszervezése, ezért először borzselét kell készítenünk. Ehhez a bort, 1 dl vizet, a sütőcukrot, a fűszereket és a zselatint felfőzzük, majd leszűrjük, hűtjük. Ezután egy vastag fakanál nyelét alumíniumfóliával több rétegben becsomagoljuk végét összenyomjuk és óvatosan lehúzzuk a fakanálról. A fóliába tesszük a magnélküli szőlőszemeket és teletöltjük a borzselével. Ezután hűtőben dermesztjük. Amíg dermed a borzselé, a tészta hozzávalóiból hagyományos módon (a másik receptnél leírtak szerint, csak kakaópor helyett cirommal) vékony, nem kiszárított piskótalapot sütünk. A krémhez a tokaji borral elkeverjük a pudingport, a tojássárgákat, lazán hozzáadjuk a tejszínhabot és az oldott zselatinnal rögzítjük a krémet. A piskótalapról lehúzzuk a sütőpapírt, és a lapot megtöltjük a borzselés szőlővel (amiről eltávolítottuk a fóliát), majd a borkrémmel, és végül feltekerjük. 1 órás hűtés után szeleteljük, és díszítjük a mutatós süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.