Elkészítés: 1. A konyhakész csirkecombok bőrét fakanál nyelével óvatosan elválasztjuk a húsától. Elkészítjük a tölteléket: az apróra vágott hagymát olajban megpároljuk, ha kissé kihűlt, összekeverjük a darált sertéshússal, 1 tejbe áztatott, majd kinyomkodott zsemlével, 1 tojással, sóval, borssal, 1 gerezd reszelt fokhagymával, paprikakrémmel és gulyáskrémmel, majd jól összedolgozzuk a tölteléket. A csirke bőre alá tömjük, majd kívülről egy kevés sót szórunk rá. Tepsibe rakjuk, vizet öntünk alá, és a sütőben megpároljuk, majd pirosra sütjük, gyakran locsolgatva. Kb. 170 fokon süssük, 90 percig.
2. Közben a rizst forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A burgonyát és a brokkolit forró, sós vízben megfőzzük. Egy lábasban a margarint megolvasztjuk, belerakjuk a zúzott fokhagymát és a kakukkfüvet, majd a puha zöldségekkel összekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.