Elkészítés: A felaprított vöröshagymát kicsi olajon üvegesre dinszteljük, beletesszük a darált húst, jól átkeverjük, hozzáadjuk a sót, borsot, pirospaprikát ízlés szerint, valamint a paradicsompürét. Addig főzzük, még el nem fő a hús leve.
Közben a cukkinikat megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, kiszedjük a magokat.
Ha a hús kihűlt, hozzákeverjük a kenyérszeletek belét, melyet előtte kis vízbe áztattunk, majd kicsavartunk. Reszelünk a masszába annyi fokhagymát, amennyit szeretünk, én 3-4 gerezdet is tettem bele, ezután fél doboz kukorica konzervet öntünk bele, az egész tojással és 10 dkg reszelt sajttal összegyúrjuk.
Megtöltjük vele a cukkinikat, tetejére paradicsomkarikát teszünk, és gazdagon megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 160 fokon pároljuk kb. 45 percig, amíg a cukkini megpuhul, majd vagy 220 fokon pirítjuk, vagy ha van, a sütő grillezőjével aranysárgára sütjük rajta a sajtot.
Kukoricás rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.