Elkészítés: A bacont és az újhagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük. A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük. A burgonyát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
A bacont kipirítjuk, és szűrőn lecsepegtetjük. A sajt felét összedolgozzuk az újhagymával, a vajjal, a baconnal, sóval (ha szükséges) és borssal. A sajtos krémet a gombafejekbe töltjük, és 2-2 hasonló méretűt összeragasztunk.
A tojással, a reszelt burgonyával, a maradék reszelt sajttal, a liszttel és kevés vízzel sűrű masszát keverünk. Ízesítjük sóval és őrölt borssal. A gombafejeket lisztezzük, majd a burgonyás masszába forgatjuk, és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Tetszőleges köretet, tartármártást kínálhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.