Elkészítés: A sertésdagadót felszúrjuk. A darált húshoz hozzáadjuk a tejbe áztatott, majd kinyomkodott zsemlét, az apróra vágott sonkát, hagymát, fokhagymát és az ízesítőket. Megtöltjük vele a húst, a nyílást összevarrjuk. A húst kívülről is besózzuk, grillfűszerkeverékkel vagy pirospaprikával bedörzsöljük. Tepsibe tesszük, és kb. másfél óra alatt készre sütjük. Előbb fóliával letakarjuk, saját levével többször meglocsoljuk, majd a fóliát levesszük, és pirosra sütjük. Szeletelés előtt 5 percig állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.